© Baykuş Haber

TOGG Düzcede makam aracı oldu

TÜRKİYE'NİN YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİLİ TOGG, DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY'IN MAKAM ARACI OLARAK KULLANILACAK.

DÜZCE (İHA) - Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Düzce Valisi Cevdet Atay'ın resmi makam aracı olarak görev yapacak. Geçmişte 50 yıl boyunca hayali kurulan ve geçtiğimiz aylarda satışa sunulan TOGG, Düzce İl Özel İdaresi tarafından İl Genel Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda satın alındı. Bu kararla birlikte TOGG, Düzce Valisi Cevdet Atay'ın makam aracı olarak görev yapacak.

Araç, kamu kurumlarına öncelik verilmesi politikası gereği tercih edilen bir seçenek oldu ve dün akşam itibariyle teslim edildi. İlk deneme sürüşünü ise İl Genel Sekreteri Hayri Şen ile İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç gerçekleştirdi.

TOGG'un Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Fazlı Koç, "Geçen ay fabrikadan İl Genel Sekreterimizin görüşmeleri ile kamu kurumlarına öncelik verileceğini duyduk. Aracın satın alınmasıyla ilgili meclis kararı aldık. Hizmet aracı alacaktık, kendi yerli aracımızı almak istedik. Bize dün akşam teslim ettiler. İnşallah ömrü uzun çeşitli modelleri olur. Her alanda olduğu gibi otomobil alanında da ülkemiz iyi seviyelere gelir. İnşallah kısa sürede ihracata başlarız. Gurur duyacak bir araç olmuş. İnşallah herkes bir an önce sahip olur. Dışarıdan getireceğimize kendi ürettiğimize binip kullanmak isterim" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER