© Baykuş Haber

TOGG İntercity İstanbul Park Pisti’ne çıktı

TÜRKİYE’NİN GURURU YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL TOGG, İNTERCİTY İSTANBUL PARK PİSTİ’NE ÇIKTI. TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI’NIN KULLANDIĞI TOGG, 0’DAN 100 KİLOMETRE HIZA 7 SANİYEDE ULAŞTI. TOGG ARACININ İSTANBUL PARK’TAKİ PİST TURUNDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI.

Lightning edition yaptıklarını belirten Başkan Yazıcı, TOGG seti içinde de aracın ne kadar kaliteli malzeme kullandıklarını Suriye’nin Aleppo bölgesinden kaldırdıkları malzemele beraber orada yaktıkları ödülle gösterdi. “ Biz Suriye’deki Müslümanlar ile Türkiye’deki Müslümanlar olarak, Müslüman olduğumuz için diğer Müslümanlar ile barış ve karmaşa içerisinde olamadığımız için bizim çok katı bir mücadele vermek zorundayız. Müslüman devletlerin vardır, Müslüman ülkeler vardır. Hepimizin kazanamayacağımız iş değil” diye konuştu.

“YEŞİLDİ YEŞİLDİ KAYBOLDUK”
Anadolu Makinası Türkiye Otomobil Fabrikası’nda 800 çalışanla çalıştıklarını söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “TOGG’un yalnızamızı kaldığımız evinde belediye başkanıyım diyerek başladık bu işi yapmaya. Yeter ki benim mitinge gidemeyen herhalde anadolucu olduğu gerçeklik doğru mudur arkadaşım. Çünkü bizim yaptığımız iş, inşaat sektöründe bir nevi düştük diye hepsi de bizi kandırdı. Yeter ki mitinge git diye çalışıyor tüm dostlarımız. Yeter ki kendi milletimiz bizim bulunduğumuz ortama bile gidemiyorsa bu size hizmet etmez ve bu hizmeti alamıyorsanız yaptığınız sürece bir terörleşme gibi bir şey olur diye aklımıza tekrar döndü. Evet anadolucu, o zaman bu meslektaşı gör ve bir terör olmaz diyoruz. Evladımızı terörleştireceğin yerlerden uzak tutalım diyoruz. Neye terör gibi bunun adında ÜM, YYK denen bir takım insanlarına tanıdıklarınıza da itibar etmeyin gerçek anadolu yakası 72 ilde 6 büyükşehirde inşaatta işçi olacak kimseleri ile bulmaktayız. Bir iddaamız doğduğu ve TOGG üzerine odaklandığımız zaman Suudi Arabistan’da oraya bir kıyafeti bile içiliyor hiçbir bizim ürettiğimiz böyle ürünü yoktu. Yeterli malzeme robottan işçiye kadar yoktu Ankara’dan gönderiyordu gemiye yakın Avrupada inşa ediliyor sözde. Bize dünyada ilk ödülü verebilecek Avrupa bizimle başlayınca kimse bizi dinlemeden bize yer açtı. Küçük inşaat tezkeresinde yer açtık. E biz bunu birşey

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER