© Baykuş Haber

TOGÜ mezunlarını konser ile uğurladı

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİNİ KONSER İLE UĞURLADI.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Mezuniyet töreni, Taşlıçiftlik Kampüsü TOGÜ Stadyumu'nda düzenlendi ve törene çok sayıda önemli isim katıldı, bunlar arasında Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Baro Başkanı Av. Volkan Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Bahri Bostancı gibi isimler bulunuyordu. Mezuniyet töreni, DJ performansı ile sona erdi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremin yol açtığı felaketten etkilenenler için başsağlığı dileklerini iletti. Ardından, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin 35 bin mezunu ve 3 binin üzerinde uluslararası mensubu bulunan büyük bir aile olduğunu vurguladı. Her mezunun önemli olduğunu belirterek, üniversitenin nitelikli eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin yanı sıra uluslararası standartlarda bilgi ve tecrübeye sahip akademik kadrosunun da önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca, üniversitenin sunduğu ulaşım, beslenme, barınma ve diğer hizmetlerin de önemli bir rol oynadığını ve mezunlarının üniversite ile olan dayanışmasının onları daha da güçlü kıldığını belirtti.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi mezuniyet töreni, öğrencilere yeni hayatlarının başlangıcında unutulmaz bir anı yaşattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER