© Baykuş Haber

Tokat Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

TOKAT BELEDİYESİ, YENİ YAPILAŞMANIN YOĞUNLAŞTIĞI GÜNEŞLİ MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ OLARAK SÜRDÜRÜYOR.

Tokat Belediyesi, Güneşli Mahallesi'nde yeni yapılaşmanın hız kazandığı bölgede altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, alt yapı çalışmalarının yanı sıra üst yapıda da önemli düzenlemeler yaparak mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam alanı sunuyor.

Güneşli Mahallesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında, 13 bin 252 metrekarelik asfalt, 6 bin 867 metrekarelik parke yol ve 5 bin 863 metrekarelik kaldırım döşendi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Güneşli Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Başkan Eroğlu, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Başkan Eroğlu, “Üstyapıdan önce altyapı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon altyapısını tamamladıktan sonra üstyapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Çalışmaları tamamladığımız bölgede üstyapıdan önce yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon yaklaşık 5 kilometre altyapı çalışmasını tamamlamıştık. Yeni açılan ve açılacak yollarla birlikte burada çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Güneşli Mahallesi'nin daha modern ve kullanışlı bir mahalle olması için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Eroğlu, şehir genelinde her mahalleye en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER