© Baykuş Haber

Tomarzalı Dünya Boks Şampiyonu Aydemir ABDde Türkiyeyi Temsil Edecek

TOMARZALI DÜNYA BOKS ŞAMPİYONU İLHAMİ AYDEMİR, DÜNYACA ÜNLÜ BOKSÖRLER MUHAMMED ALİ VE MİKE TYSON'IN MENAJERLERİ İLE ANLAŞMA İMZALAYARAK ABD'DE DÜZENLENECEK BOKS MAÇLARINA KATILACAK.

Tomarza kökenli Dünya Boks Şampiyonu İlhami Aydemir, büyük bir adım atarak ABD'de düzenlenecek olan boks maçlarına katılacak. 1993 doğumlu ve 175 cm boyunda olan Aydemir, yıllar önce Tomarza-Bostanlık Mahallesi'nden Almanya'nın Köln şehrine göç etmişti. Kariyerinde 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 11 rakibini nakavt ederek Dünya Boks Şampiyonu unvanını kazanan Aydemir, şimdi ABD'ye giderek büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Ünlü boksörler Muhammed Ali ve Mike Tyson'ın menajerleri ile anlaşma imzalayan Aydemir, boks kariyerine ABD'de devam edecek ve Türkiye'yi gururla temsil edecek.

Dünya Boks Şampiyonu İlhami Aydemir, bu önemli adımıyla ilgili olarak, "ABD'de düzenlenen Şampiyonlar Ligi maçlarını kazanarak şanlı Türk Bayrağımızı ABD'de dalgalandırarak İstiklal Marşımızın gururla okunmasını sağlayacağım" dedi. Aydemir'in başarılı kariyeri ve uluslararası arenada elde ettiği başarılar, Türk boksuna büyük umutlar ve heyecan getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER