© Baykuş Haber

Tonluk tarım aleti çalan şüpheliler yakalandı

ESKİŞEHİR’İN BEYLİKOVA İLÇESİNDEN TARIM ALETİ ÇALINMASINA DAİR ÇALIŞMA BAŞLATAN JANDARMA EKİPLERİ ÇALINTI ALETİ ALPU İLÇESİNDE BULURKEN OLAYLA İLGİLİ 2 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI.

Eskişehir'de gerçekleşen hırsızlık olayında, tarım aleti çalan 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Eylem, Parsibey Mahallesi'nde yaşayan S.Y. isimli bir şahsın mısır ekim aleti mibzerinin çalındığının tespit edilmesiyle ortaya çıktı. Bu durumun üzerine Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Beylikova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, soruşturmayı başlattı.

Jandarma ekipleri, olayı aydınlatmak ve şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürdü. Yürütülen araştırmalar sonucunda, çalınan tarım aletinin H.A. isimli bir şahıs tarafından çalındığı ve daha sonra M.K. isimli başka bir şahsın ikametine götürüldüğü tespit edildi.

Jandarma operasyonu sonucunda çalıntı tarım ekipmanı ele geçirilirken, suçüstü yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından çalınan tarım aleti, sahibine teslim edildi. Bu başarılı operasyon, yerel yetkililerin suçla etkili bir şekilde mücadele ettiğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER