© Baykuş Haber

Torku Şekersporlu pedallardan üç şampiyonluk

AFYONKARAHİSAR'DA YAPILAN TÜRKİYE YOL BİSİKLETİ YARIŞINDA, TORKU ŞEKER SPORLU PEDALLAR BİSİKLET YOL YARIŞINDA İKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU, BİR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ VE TAKIM ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANDI.

Afyonkarahisar'da düzenlenen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası'nda, Torku Şekersporlu bisikletçiler büyük başarı elde etti. Şampiyonada Torku Şekerspor takımı, bir Türkiye Şampiyonluğu, bir Türkiye üçüncülüğü ve takım şampiyonluğunu kazandı.

Yarışlarda, Torku Şekersporlu bisikletçiler zamana karşı yarışta Türkiye Şampiyonu ve Türkiye üçüncüsü unvanlarını kazandılar. Mehmet Mayda altın madalya ile birinci olurken, Furkan Kılınç bronz madalya kazandı. U-17 kategorisinde ise Furkan Kılınç birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Torku Şekerspor Kulübü, bu başarılarla takım sıralamasında da Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Bisiklet Federasyonu'nun önemli şampiyonalarından biri olan Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyen Torku Şekerspor Bisiklet Takımı Antrenörü İsmail Uğurlu, sporcuları tebrik etti ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER