© Baykuş Haber

Toroslar Belediyesinin acı günü

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE TOROSLAR BELEDİYESİNE BAĞLI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRÜ YUNUS EMRE KAHRAMAN, GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.

Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürü Yunus Emre Kahraman, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Kahraman'ın ani vefatı, ailesini, iş arkadaşlarını ve sevenlerini büyük bir üzüntüye boğarken, Toroslar Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Kahraman'ın ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, cenaze töreninde bir konuşma yaparak Kahraman'ı anlattı. Başkan Yılmaz, "Park ve Bahçeler Müdürümüz, kıymetli arkadaşımız Yunus Emre Kahraman geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti. Kendisi, vatanına, milletine bağlı, iyi bir vatansever, iyi bir arkadaş, sorumluluk sahibi iyi bir evlat ve iyi bir baba idi. Zor günlerde, pandemi, deprem ve diğer zorluklarda görevini başarıyla yerine getiren, ailesine ve mesai arkadaşlarına faydalı bir kardeşimizdi. Onu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine hakkımız helal olsun. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

Başkan Yılmaz, Kahraman'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti. Yunus Emre Kahraman, Akbelen Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. 1985 doğumlu olan Kahraman, evli ve bir çocuk babasıydı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER