© Baykuş Haber

Toroslarda yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE TOROSLAR BELEDİYESİ, İLÇENİN BİRÇOK YERİNDE SÜRDÜRDÜĞÜ YOL, KALDIRIM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARIYLA MAHALLELERİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR.

Toroslar Belediyesi, Mersin'in merkez ilçesindeki birçok mahallede yürüttüğü yol, kaldırım ve çevre düzenleme projeleri ile mahallelerin görünümünü değiştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çağdaşkent, Zeki Ayan, Ayvagediği ve Soğucak mahallelerinde kilit parke taşı yol ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirirken, Yusuf Kılıç Mahallesi'nde ise asfalt bakım işleri gerçekleştirdi. Toroslar Belediyesi ekipleri, 2023 yılından itibaren 183 bin metrekarelik alanda çalışma yaparak, 4 yıl içinde toplamda 556 bin 962 metrekarelik kilit parke yol ve kaldırım düzenlemesi yapmış oldu.

Başkan Atsız Afşın Yılmaz, ilçenin her köşesine hizmet götürdüklerini ve ulaşımı kolaylaştırmak, kaldırımları daha kullanışlı hale getirmek amacıyla asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarını planlı bir şekilde yürüttüklerini söyledi. Mahallelerin beklentilerine yanıt verebilmek için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, üst yapı çalışmalarının ilçedeki yolları istenilen kaliteye getirdiğini ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER