© Baykuş Haber

Toroslarda yollar kilit parke ile yenileniyor

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE TOROSLAR BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ YOL YAPIM, KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME VE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Mersin'in Toroslar ilçesinde, Toroslar Belediyesi yol yapım, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Toroslar Mahallesi'nde kilit parke kaldırım döşeme çalışmalarını tamamladı. Bu çalışmaların yanı sıra deforme olan kaldırımların bakımları da yapıldı, böylece mahalle daha düzenli hale getirildi.

Toroslar Mahalle Muhtarı Seyfi Kılıç, gerçekleştirilen hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, "Mahallemizde asfalt bakım çalışmaları yapıldı, kaldırımlarımız kilit parke taşı ile yenilendi. Şahsım ve mahallem adına Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ederiz" dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise üst yapı çalışmalarının mahallelerde devam ettiğini vurgulayarak, "Hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için yeni yol açma, asfaltlama, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yol yapım çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete sunuyoruz. İlçemizde 67 mahallemizin hizmet öncelikleri farklı. Çevik belediyecilik anlayışıyla bunları tespit ederek hangi mahallemize hangi hizmet gerekiyorsa hızlı bir şekilde çözüyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyor. Zamanla yıpranmış ve yapısı bozulmuş yollarımız yenilenerek kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. İhtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER