© Baykuş Haber

TORTEK Türk Halk Müziği Korosu büyük beğeni topladı

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE TOROSLAR BELEDİYESİNİN, İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLEDİĞİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KURSU’NA KATILAN KURSİYERLERDEN OLUŞAN KORO, SANATSEVERLERLE BULUŞTU.

Toroslar Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği Kursu'na katılan kursiyerlerin oluşturduğu koro, sanatseverlerle buluştu. Kurs öğretmeni Ahmet Özer'in şefliğinde çalışan orkestra ve koro, muhteşem bir performans sergileyerek izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları Merkezi (TORTEK) bünyesinde faaliyet gösteren Türk Halk Müziği Kursu'na katılan kursiyerler, Türk halk müziğinin seçkin eserlerini seslendirerek dinleyenlere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattılar. Program, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti ve plaket takdimi ile sona erdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içinde düzenlenen Türk Halk Müziği Kursu'na katılan tüm kursiyerleri tebrik ederek onların performansını takdir etti. Sanat ve kültür etkinliklerinin bölgelerini zenginleştirdiğini ve toplumun sanatsal birikimini artırdığını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER