© Baykuş Haber

Tosyada mahalleler şenlikle buluşuyor

TOSYA BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN ‘’ MAHALLE ŞENLİKLERİ’’DÜZENLEDİ

Tosya Belediyesi'nin "Mahallede Şenlik Var" etkinlikleri, Şeh Mahallesi'nde başladı. Bu etkinlikler kapsamında çocuklar, yüz boyama, balon atölyesi, zeka ve beceri oyunları gibi keyifli aktivitelerle buluşuyorlar. Tosya Belediyesi, çocukların yaz tatilini eğlence dolu etkinliklerle değerlendirmelerine destek olmayı amaçlıyor.

Tosya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu etkinlikler, çocukların okul tatilinin hemen ardından keyifli zaman geçirmelerine imkan tanıyor. İlk olarak Şeh Mahallesi'nde başlayan bu şenlikler, her gün farklı bir mahallede devam edecek. Eğlence dolu günler, çocukların ve ailelerin katılımıyla birlikte farklı mahallelere taşınacak.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, çocukların eğlenceli zaman geçirebilmeleri için düzenlenen bu etkinliklere katılarak çocukları yakından tanımaya ve mutluluklarını paylaşmaya önem verdiğini belirtti. Ayrıca, etkinlikler kapsamında müzik yayını, palyaço ve maskot etkinlikleri, pamuk şeker ve çiğ köfte ikramı gibi çeşitli aktivitelerin yer aldığını söyledi. Başkan Kavaklıgil, tüm çocukları bu eğlence dolu etkinliklere katılmaya davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER