© Baykuş Haber

Trabzon’da öldürdüğü taksicinin cesedini dereye atıp kaçmış

Salim SARIKOÇ/SÜRMENE (Trabzon),(DHA)- TRABZON’un Sürmene ilçesinde dere kenarında cansız bedeni bulunup, öldürüldüğü belirlenen taksici Hüseyin Aslan’ın (50) cenazesi, toprağa verildi. Aslan’ı öldürdükten sonra cesedini dereye atıp, taksi ile bölgeden uzaklaşan, lastik patlayınca ise yaya olarak kaçtığı tespit edilen M.K. (42) aranıyor.

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, taksi şoförü Hüseyin Aslan'ın öldürülmesi olayıyla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Aslan'ın cansız bedeni dere kenarında bulundu ve öldürüldüğü tespit edildi. İşte olayın özgünleştirilmiş hali:

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, taksici Hüseyin Aslan'ın (50) öldürülmesi olayıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Aslan'ın cesedi dere kenarında bulundu ve otopsi sonucu öldürüldüğü kesinleşti. Olayı soruşturan jandarma, Hüseyin Aslan'ın ölümünün ardındaki detayları aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

Olay, dün sabah saatlerinde Oylum Mahallesi'nde gerçekleşti. Mahalle yolunda terk edilmiş, camları kırılmış ve koltukları kanlı olan 61 SY 053 plakalı bir taksi bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, bu taksiyi Sürmene 1 Nolu Meydan Taksi Durağı'nda görev yapan Hüseyin Aslan'a ait olduğunu belirledi. Olay yerinde ayrıca bir bıçak da bulundu. Sürücü Hüseyin Aslan'ın cesedi ise 10 kilometre aşağıdaki Kalecik ile Lişit Yayla yolundaki dere kenarında bulundu. Aslan'ın vücudunda bıçak izleri ve 3 kurşun girişine rastlandı. Cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma, olayın aydınlatılması için güvenlik kameralarını ve Hüseyin Aslan'a ait telefon kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemede, Aslan'ın gece saatlerinde telefonla arayan M.K. ile buluşup, yayla yoluna doğru gittikleri tespit edildi. Aslan'ın, şüpheli tarafından taksi içinde bıçaklanıp, tabancayla vurularak öldürüldüğü, ardından cesedinin dereye atıldığı belirlendi. Şüpheli M.K. ise olay yerinden ayrıldığı taksi aracının lastiği patlayınca yaya olarak bölgeden kaçtı.

Şüpheli M.K.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Hüseyin Aslan'ın cenazesi ise tamamlanan otopsi işlemleri sonrası ailesine teslim edildi ve bugün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçe merkezinde toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER