© Baykuş Haber

Trabzonspor, Ertuğrul Doğan döneminde 10 yabancı uyruklu oyuncuyu kadrosuna kattı

TRABZONSPOR, 56 YILLIK TARİHİNDE BUGÜNE KADAR 180 YABANCI OYUNCU TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİ. DOĞAN, DÖNEMİNDE KARADENİZ EKİBİ 10 YABANCI OYUNCU TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Trabzonspor, kuruluş tarihinde toplamda 180 yabancı uyruklu oyuncu transferi gerçekleştirerek zengin bir futbolcu geçmişine sahip. Bu oyuncuların çoğunluğunu Brezilyalı futbolcular oluşturuyor. Ancak, son Başkan Ertuğrul Doğan dönemi, kulüp tarihindeki yabancı oyuncu transferlerinde özel bir dönemi temsil ediyor. Doğan'ın başkanlığı döneminde, Trabzonspor 10 yabancı oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın göreve gelmesinin ardından Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez, Orsic, Benkovic, Teklic, Fountas, Mendy, Nicolas Pepe, Paul Onuachu ve İtalyan asıllı Türk oyuncu Rayyan Baniya olmak üzere 10 yabancı oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Bu transferlerle birlikte kulüp, uluslararası arenada rekabet gücünü artırmayı amaçlıyor.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın 170 günlük görev süresi içinde kulübün kadrosuna Hırvatistan, Yunanistan, İspanya, Fransa, İtalya, Fildişi Sahili ve Nijerya gibi farklı ülkelerden oyuncuları kazandırarak Trabzonspor'un geleceğine dair umutlarını yükseltti. Bu transferler, Trabzonspor'un ulusal ve uluslararası düzeyde başarılar elde etme hedefine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER