© Baykuş Haber

TSYD Adana Şubesi Kupası, 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek

ADANA, (DHA)- TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi ile Çukurova Belediyespor arasındaki işbirliğiyle düzenlenen Kadınlar Voleybol Turnuvası, 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek tek devreli lig usulüne göre oynanacak turnuvanın bilet fiyatları 20 lira olarak belirlendi.

TSYD Adana Şubesi Kadınlar Voleybol Turnuvası, 15-17 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Tanıtım toplantısı, TSYD Adana Şubesi'nde düzenlendi ve altyapı işbirliği hakkında açıklamalar yapıldı.

Turnuvanın programı da belirlendi. 15 Eylül Cuma günü, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop ile PTT SK arasında saat 16.00'da açılış maçı yapılacak. Aynı gün saat 18.00'de ise Çukurova Belediyesi SK ile Karayolları karşılaşacak. Turnuva, tek devreli lig usulüne göre 3 gün boyunca devam edecek ve bilet ücreti 20 TL olarak belirlendi.

Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin, turnuvayı her yıl geleneksel olarak yapmayı amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, turnuvaya katılan diğer takımlara başarılar diledi.

TSYD Adana Şube Başkanvekili Engin Kanber, turnuvanın TSYD Kupası adı altında düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını ifade ederken, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal, turnuvanın önemini vurguladı ve katılan takımlara başarılar diledi.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan da turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederken, tüm katılacak takımlara başarılar diledi.

Tanıtım toplantısının ardından altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Karespor Başkanı Ümit Adaş, uzun zamandır altyapıda bir hamle yapmayı düşündüklerini ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in desteğiyle Adanalı çocukların Sultanlar Ligi'nde oynaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER