© Baykuş Haber

Tuğçe’yi öldüren sevgilisine indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet

Engin ÖZMEN- Sarp DEMİRHAN/ ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR’de yaşlı bakım teknikeri Tuğçe Can’ı (25) başına defalarca taşla vurarak, 13 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren sevgilisi Onur Kaya (22), indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme çıkışında konuşan anne Emine Can, ”Bugün çok mutluyum. Her ne kadar evladımı getiremeyecek olsam da onun da o dört duvar arasında çürüyeceğini bilmek, benim içimi biraz daha rahatlatıyor” dedi.

Eskişehir'de yaşlı bakım teknikeri Tuğçe Can'ı öldüren sevgilisi Onur Kaya, mahkeme tarafından indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme çıkışında Tuğçe Can'ın ailesi duygusal anlar yaşadı. Anne Emine Can, "Evladımı getiremeyecek olsam da onun da o dört duvar arasında çürüyeceğini bilmek, benim içimi biraz daha rahatlatıyor" dedi. Sanığın ömür boyu hapis yatacağını belirten anne Can, adaletin yerini bulduğunu ifade etti.

Tuğçe Can'ın ikizi Tuğba da karara sevinerek, "İçeride çürümesi daha iyi oldu. Ben ikimizi kaybedeli 6-7 ay oldu. Yaşamak nedir, bilmiyorduk ama en azından bir nebze olsun içimize su serpilmiş oldu" diye konuştu. Baba Bekir Can ise kızını kaybettiği için büyük bir üzüntü yaşadığını ifade ederek, "O yaşadığı sürece bizim içimizdeki ateş sönmeyecek. Hak ettiği cezayı aldı. Herkese çok teşekkür ederim" dedi. Can ailesinin avukatları da mahkemenin doğru ve adil bir karar verdiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER