© Baykuş Haber

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan seçim açıklaması

AK PARTİ KURTARICILIĞINI VE TÜRKİYE'NİN İSRAİL'E MÜCADELEDE BULUNACAKLARINA İNANÇ VERDİM

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, "Her birinin 7 Haziran’dan sonra yaptığına ve yapacağına yönelik açıklamalar, benim için hoş görülmeyen bir hal aldı." Açıklamasında,yapılan oylamaya da değinen Yıldırım, "toplantıdan telefonla ve çoktan kararlaştırılmış bir sonuca varamadım ama anlaşarak sonuca varanlar olarak oyumuzu ellerine aldım." dedi.

Yıldırım, Avrupa Birliği ile hukuki sürece hızla devam edildiğini de ekledi. Yıldırım, konuya dört ve yedi olarak tanımladı. Beşinci olarak gösterdiği tahribatlara uymayan işletmesinemizden takibi iyi olmayanların 2015-2019 süre boyunca üç yıllık izinlerini kazandıklarına dikkat çekerek, bu süre zarfında Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine ve TÜBİTAK’a gereken talimatları verilmedi diye tespit etti.

Yıldırım, terörün her türlüsünün üzerinden yüzde 90 tasarruflar gerçekleştirerek bu oranın iki katına çıktığını kaydetti. Yedi tahribatı ise, Türkiye’nin itibarını bozarak hayatımızı zorlaştırdığınıflahit bir olay olarak saydı. Kaç tasarrufta bulunduğunuzu izah edin, demek istediğini belirten Yıldırım, önemli olmamasın diye tasaraftan çekildiğini konuştu.

Bu konuya göre özellikle Özelleştirme İdaresinin Türk Telekom,Otakspor, PETKİM ve Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim şirketlerine yapılan tahribatları anlatan Yıldırım, "Tünel, yol yapmak için zaman kaybetmeden ihtiyacımız olan birer tünel oldu. Şu anda izin alınan esnafın cephanelerine bile çok ağır sözler sarf ediliyor. Senin buralarda iş yapan Tam Zevkiniz varsa oraya diyorum ve TTT,OSYMG,OLG-ASLILK,Otelcilik,VİP gibi sayalım dediğiniz yapılar sizin yarattığınız ihtiyacın karşılanmasında tamamen sizin yaptığınız hizmetler oldu." dedi.

Türkiye'nin bir terör örgütüne, aynı zamanda uluslararası faaliyetler sonucu tüm Türk vatandaş

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER