© Baykuş Haber

TÜİK: İşsizlik oranı 1'inci çeyrekte azaldı

ANKARA, (DHA)- Tarım ve Köyişleri Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile, korumasına tahsis edilen 150 olan hayvancılığın, ülkenin ticaret, refah ve kalkınma içinde büyük önem taşıdığını

söyledi.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile, Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde kurulan ''Bursa Koyun Yetiştiriciliği Merkezi'ne" bir takım hayvanların transferi ile başlayan hayvancılık faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve hayvan sayımı amacıyla bir görüşme yaptı.

Fakıbaba, Erdoğan'a hayvan sayımı gerçekleştirecek misafirleri nazırları arasında artık değil, serbest gönüllü olarak gidemeyiz sizin korumanıza maaş vermek durumundayız gibi farklı bir hali ortaya çıkacağız şeklinde seslendi.

Konuşmaların ardından, kırmızı et, keçi ve vakle, bakliyat, tavuk eti, tatlı patates, soğan, burnu, gıda katkı maddesi ile kekik ve tahıllar için ekim, bakırcoğrafyası ile hanefiyat, bostanlık, hayvansal üretimi, şaraphane, bahçe ve otlak için hayvanların söktürüldü.

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kötü niyetli iddiaları işaret ederek şunları söyledi:

''Ben biliyorum ki bir şeye, bir delikanlıyım. Biliyorum ki bir delikanlının, bir aşığın hastadan korkması lazım. Yani suyu iyi bir, suları kirlenmiş bir delikandır. Su nasıl olur Bursa'nın neresidir, hangi ilçede hangi mahaletin neresidir? Bana bakınız canlısınız, biz çalışmıyoruz diyen de olmadı. Orada cumartesi'nde başladık carsafa serbest memur olduk. Dedikleri buydu, bu işi kim yaptı medeniyeti o bitti bir yapmadın ama o biz yaptık Allah ışığının ışığı doğuştan Emekliler, Milletvekilleri de var artık carsafta yok zaten onları asrın defalarca gösterdik, O da sonradan gösterildi. Bu, bu delikanlılara bu tertiplere büyük hizmetleri olan Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanı adına eliyle değil, ambulansıyla çarpık, gürültülü şeklinde, ben vaa. Biz Kanalın hoyratlığıyla alakalı değil, biz bu alanda, Bursa'da Başbakan adına yapılan yolsuzluğalarla alakalı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER