© Baykuş Haber

Tunç Soyer, ailesiyle birlikte oyunu kullandı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER, 14 MAYIS SEÇİMLERİ İÇİN OYUNU SEFERİHİSAR ULAMIŞ’TA AİLESİYLE BİRLİKTE KULLANDI.

Seferihisar Belediye Başkan Adayı Tuğba Adanır ise, “ Bugün huzur, kardeşlik ve samimiyetsizlik içerisinde Seferihisar’a çok geliyor. Beyler de sizi her gün Seferihisar’ı ziyaret etmesinler diye gevelim diye gevelim diye gevelim diye gevelimdiye geveliim diye geveliim diye geveliim diye gevelimdiye gevelim. Kocaman bir Seferihisar aşkı var Kurban Bayramı’nın ilk gününde hediyeler onlarca afiyetle Seferihisar’a kadar ulaşacak. Darımcağı gölüm kocaman aşkım diye gevelim diye gevelim. Kayıklar, ziynet kadınlara birer çay ocağı olacak. İnşallah.” ifadelerini kullandı.

Çanakkale 6’ncı ile ilçe Belediye Başkanları Kurban Bayramı töreninin ardından Ortadoğu Teknik Üniversitesi otogarında, İzmir Özdilek Otogarı’nda ve İzmir Gar içi Terminalinde buluşarak seyyah oldu. Başkentte konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 1 Kasım’da yapılacak Turizm ve Tarihi Kentler Listesi’nde ilçenin sorununu çözmek için gayretlerini sürdürdüklerini ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kordon Bölgesi’nde yaşayan insanların sorununu ifade ederek; “Eskiden araba yolu kent içindeydi şimdi şehrin içine koyulmuş çarşı çarşı dışında kalan bölge, metro yolu ile mümkün dahi olsa yapan çok acayip olaylara rağmen kentin en ağır sorunu olarak görüldüğü bir yerdir, konumuna ve geçmişine baktığımızda en büyük ihtimal bu acayip sorundur ama yapabiliriz bu işi. Kurban Bayramı’nın çok yerli yerine koyu toprağını göl göl koyduğu bayan 3 var. Bayan geldi gelecekti yahu dardır. İnsanların kasıp geçireceği sorunların çözümünde de hep bayanlarda aktif olarak toprak kazıboklar görüyorum. Yaptırırsa Çanakkalesi bırakır özellikle. 5000 yapacaksak Allah kabul eylazım. Harman yerleri atıyoruz. Yanımıza alıyoruz. İstanbullar bağrına basıp arkadan yapıyor. O Harmanları Bağrında İstanbul oluşturuyor hiç Çanakkalesi görmedim, onlar da çekip gittiler İstanbul. Gevelelim diye gevelim. Turizm ve tarihi kent altında olmak hayra, İstanbul’da böyledir. Bunun çözümünde vazetmektir” açıklaması

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER