© Baykuş Haber

Tüp patlamasında yandı, hastanede rehin kaldı, başbakan kurtardı, şimdi askere gitti

ADANA’DA 15 YIL ÖNCE TÜP PATLAMASINDAN YARALANAN İBRAHİM YILDIRIM, 230 TL’LİK ÖN TEDAVİ PARASI ÖDENMEDİĞİ GEREKÇESİYLE ÖZEL TIP MERKEZİ TARAFINDAN HASTANEDEN SEVK OLMASINA İZİN VERİLMEMİŞTİ. O DÖNEM BAŞBAKAN OLAN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, İBRAHİM VE O OLAYDA YARALANAN DİĞER KİŞİLERE SAHİP ÇIKMIŞTI. ŞİMDİLER DE BÜYÜYEN O İBRAHİM VATANİ GÖREVİNİ YAPMAYA GİDERKEN,” CUMHURBAŞKANIMIZA YARDIMCI OLDUĞU VE BANA O KADAR SAHİ ÇIKTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM, İNŞALLAH BİR ARAYA GELİP GÖRÜŞMEK İSTERİM” DEDİ.

Adana'da 15 yıl önce bir tüp patlaması sonucu yaralanan ve hastanede ödeme yapamadığı için rehin tutulan İbrahim Yıldırım (21), dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müdahalesiyle kurtarılmış ve tedavi edilmişti. Şimdi ise 23 yaşına gelen Yıldırım, vatani görevini yapmak üzere askere gitti.

2008 yılında yaşanan tüp patlaması sonucu yaralanan İbrahim Yıldırım, olayın ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede ödeme yapamadıkları için tedavi edilmediler ve hastane tarafından rehin tutuldular. Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müdahalesi sonucu İbrahim Yıldırım ve abisi başka bir hastaneye nakledilerek tedavi edildi.

15 yıl sonra, İbrahim Yıldırım, yaptığı tedavilerin ardından sağlığına kavuştu ve şimdi askerlik görevini yerine getirmek üzere askere gitti. O dönem Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yardımı ve desteği unutulmaz bir anı olarak kaldı ve Yıldırım, ona teşekkür etmek istediğini ifade etti.

Yıldırım, tüp patlaması sonrası yaşadığı zorlu süreci, tedavilerini ve askere gitmeyi planladığını belirtirken, Recep Tayyip Erdoğan ile yüz yüze gelip teşekkür etme arzusunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER