© Baykuş Haber

Tur midibüsü tıra arkadan çarptı: 1 ölü, Rus uyruklu 5 turist yaralı

ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE RUS UYRUKLU TURİSTLERİ TAŞIYAN TUR MİDİBÜSÜNÜN YOLUN DIŞINDA PARK HALİNDEKİ TIRA ARKADAN ÇARPMASI SONUCU MİDİBÜS SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ, RUS UYRUKLU 5 TURİST YARALANDI

Manavgat ilçesinde bugün yaşanan üzücü bir kaza sonucu, Rus turistleri taşıyan bir tur midibüsü, park halindeki bir tıra arkadan çarptı. Kazada, midibüsün sürücüsü hayatını kaybederken, Rus uyruklu 5 turist yaralandı.

Kaza, Manavgat'ın Ilıca Mahallesi'nde meydana geldi. Tur midibüsü, Alanya'daki otellerden alınan 33 Rus turisti havalimanına götürmekteydi. Nuri Okudan'ın yönetimindeki midibüs, yolun dışında park halinde olan bir tıra arkadan çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle midibüs sürücüsü Nuri Okudan araç ile tır dorsesi arasında sıkıştı ve hayatını kaybetti. Rus uyruklu 5 turist ise yaralı olarak Manavgat'taki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerine ambulanslar ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimi kurtarma ekibi sevk edildi. Midibüs sürücüsünün kurtarılması için ekipler midibüsün ön bölümünü keserken, hafif şekilde yaralanan turistlerden bazıları ellerinde buz kalıplarıyla darbe aldıkları bölgelere uygulama yaptılar.

Kazada yara almayan diğer turistler ise olay yerine çağrılan başka araçlarla yolculuklarına devam ettiler. Bu acı olay, Manavgat'ta büyük bir üzüntü yaratmış durumda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER