© Baykuş Haber

Turgut Özal Üniversitesinden online eğitim kararı

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ’NDE BAZI FAKÜLTELER HARİCİNDE TÜM BÖLÜMLERİN BİRİNCİ SINIFLARINDA ONLİNE EĞİTİM KARARI VERİLDİ.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, 6 Şubat depremlerinin etkilediği bölgelerden biri olan Malatya'da, bazı fakülteler dışında tüm lisans ve ön lisans birinci sınıf öğrencileri için online eğitim kararı almıştır. Bu kararı Üniversite Senatosu tarafından açıklayan Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, şunları söylemiştir: "Üniversitemiz, 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarı yılında Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakülteleri dışındaki tüm akademik birimlerimizin birinci sınıflarında online, diğer sınıflarda ise yüz yüze öğretim yapılması kararlaştırılmıştır. Eğitim-öğretimin bahar yarıyılında yürütülme şekli ilerleyen süreçte değerlendirilecektir."

Açıklamada, online eğitim alacak birinci sınıf öğrencilerin bulunduğu akademik birimler şu şekildedir: "Akçadağ, Arapgir, Battalgazi, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Yeşilyurt ve Kale Meslek Yüksek Okulları ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksek Okulu, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Ziraat Fakültesi."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER