© Baykuş Haber

Turgutluspor 3 futbolcusu ile sözleşme uzattı

SÖZLEŞMESİ UZATILAN FUTBOLCULARDAN MUSTAFA KÖROĞLU, “1 SEZON FORMASINI BÜYÜK ONUR VE GURURLA GİYDİĞİM KULÜBÜM İLE SÖZLEŞME UZATTIM. TEKLİF GELDİĞİNDE DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM. YENİ OLUŞUMUN İÇİNDE BENDE OLMAK İSTEDİM. BANA OLAN İNANCI VE GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM VE YENİ SEZONDA TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLMAK İÇİN SAVAŞACAĞIM. YENİ SEZONDA TARAFTARIMIZIN DA DESTEĞİ İLE TURGUTLUSPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ. SADECE BİZE İNANSINLAR VE ARKAMIZDA OLSUNLAR.” DEDİ.

TFF 3. Lig ekibi Turgutluspor, iç transferde Mustafa Köroğlu, Mertali Karakuş ve Emirhan Gürler ile olan sözleşmelerini uzatma kararı aldı.

Mustafa Köroğlu, kulübüne olan bağlılığını dile getirirken, "Kulübümle gurur duyuyorum ve yeni oluşumun bir parçası olmak için hemen kabul ettim. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım ve taraftarlarımızın desteğiyle Turgutluspor'u yükseklere taşıyacağım" dedi.

Mertali Karakuş, yeni yapılanmada yer almanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Formayı almak için elimden geleni yapacağım. Turgutluspor'da başarılı olup, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Emirhan Gürler ise kulüp yönetimine teşekkür ederek, "Yeni sezon için canla başla mücadele edeceğim. Kulübümüzün üst liglere layık olduğuna inanıyorum ve birlikte bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Turgutluspor, bu futbolcuların katkılarıyla başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER