© Baykuş Haber

Turist sayısı da tesis sayısı da artıyor

TÜRKİYE'DEKİ TURİZM YATIRIMLARINA DEVAM EDEN ŞAHİNLER HOLDİNG'İN MEGASARAY HOTELS MARKASI SİDE'DE 5'İNCİ OTELİNİ AÇTI

Türkiye'de turizm sektöründeki gelişmelerle birlikte turist sayısındaki artış, turizme ve tesis yatırımlarına da olumlu yansıyor. Şahinler Holding'e ait Megasaray Hotels markası, Side'de beşinci otelini açarak bu büyümeye katkı sağladı. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, yatırımlarının Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sunduğunu ve son olarak Megasaray Resort Side otelini açmak için 40 milyon avro yatırım yaptıklarını belirtti.

Şahin, başarının temel sırrının "mutlu çalışan kültürü" olduğunu vurgulayarak, bu yaklaşımla müşteri memnuniyetini artırarak müşteri sadakatini kazandıklarını açıkladı.

Ayrıca, Şahinler Holding'in turizm sektöründeki başarısını "mutlu çalışan kültürü" ve alternatif turizm alanında yaratılan fırsatlarla sürdürdüğünü ifade etti. Şirket, Megasaray Hotels markası altında spor turizmi ve tenis akademileri gibi yeni hizmetler sunarak sektöre farklı bir model getirdi.

Turizmin Türkiye ekonomisine katkısı hakkında konuşan Şahin, Türkiye'nin turizm gelirlerinin hızla arttığını ve pandemi sonrası turizmin büyümeye devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin turizm sektöründe hedeflerinin büyük olduğunu ve bu alanda daha fazla yatırım yapmayı planladıklarını vurguladı.

Şahin, ayrıca Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle kaybedilen turist sayısını Alman turistler ve diğer Avrupa ülkelerinden gelen turistlerle kapatmaya çalıştıklarını söyledi. Savaşın etkileri yavaşça azalıyor, ancak Türkiye'nin turizm sektöründe büyümeye devam etme potansiyeli olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER