© Baykuş Haber

Türk büyükleri İngilizce olarak tanıtıldı

TÜRK BÜYÜKLERİ İNGİLİZCE DE TANITILDI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, "Drama Kursu" öğrencilerinin Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında hazırladıkları İngilizce oyunla Türk büyüklerini tanıttı. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşen etkinlik büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kursiyerler, usta öğretici Ecenur Hınçer rehberliğinde İngilizce olarak Türk büyüklerini tanıttıkları "If it was me" adlı oyunu sahneledi. Mustafa Kemal Atatürk, Mehmet Akif Ersoy, Nene Hatun, Fatih Sultan Mehmet gibi birçok önemli Türk büyüğü, İngilizce olarak tanıtıldı. Etkinlik, Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İsmail Cazağ'ın ve kursiyerlerin ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. İngilizce sunulan bu özel etkinlik, büyük bir alkışla karşılandı.

Etkinlik sonunda, Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İsmail Cazağ, usta öğretici Ecenur Hınçer ve kursiyerlere teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin katılımcılara İngilizce pratiği yapma fırsatı sunduğunu ve kültürel bilinci artırdığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER