© Baykuş Haber

Türk Eğitim-Senden Bakan Tekine ziyaret

TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANI TALİP GEYLAN VE GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN’İ ZİYARET EDEREK, YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve genel merkez yöneticileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında eğitim çalışanlarının acil çözüm bekleyen taleplerini ileten Geylan, yeni dönemin ülke ve eğitim hayatı için olumlu sonuçlar getirmesini diledi.

Geylan, Bakan Tekin'e sunduğu raporda çeşitli konuları ele aldı. Raporda, eğitim öğretim yılına hazırlık ödeneğinin tüm eğitim çalışanlarına verilmesi, Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda yapılmış olan söz verilen düzenlemelerin hızla hayata geçirilmesi, alan değişikliği takviminin yayınlanması, banka promosyonları konusunda merkezi inisiyatif kullanılması, ihtiyacı karşılayacak sayıda yeni öğretmen ataması yapılması, okullardaki memur, hizmetli ve güvenlik görevlisi eksikliklerinin giderilmesi, şube ve ilçe milli eğitim müdürleri ile müfettişlerin ücretlerinin yetki, sorumluluk ve niteliklere uygun şekilde düzenlenmesi, mazeret tayin taleplerinin eksiksiz karşılanması, mülakatın tüm süreçlerden kaldırılması gibi konular yer aldı.

Bakan Tekin, ziyaretleri ve sunulan talepler için Genel Başkan Geylan ve heyetine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER