© Baykuş Haber

‘Türk Halk Müziği Korosu 49. Yıl Sanat Gecesi-2 konser programı

ODUNPAZARI HALK EĞİTİM MERKEZİ ‘TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU 49. YIL SANAT GECESİ - 2’ KONSER PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği "Türk Halk Müziği Korosu 49. Yıl Sanat Gecesi-2" konser programı büyük bir ilgiyle karşılandı. Eskişehir Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konser programına sanatseverler ve davetliler yoğun ilgi gösterdi.

TRT Ankara Radyosu Konuk Ses Sanatçısı Esra Er Ekinci'nin katıldığı konser, türkü severlerden tam not aldı. Konser programı, Nihal Yüksel tarafından sunuldu ve yurdun dört bir köşesinden derlenen türküler, Koro Şefi Ahmet Kızılok'un yönetiminde başarıyla seslendirildi. Sanatseverler, bu güzel türkülere kendi sesleriyle eşlik ederek ayakta alkışladılar.

Konuk Sanatçı Esra Er Ekinci, kendisini coşturan türkülerle salonu dolduran izleyicilere teşekkür ederek, "Eskişehir böyle güzel bir kora sahip olduğu için çok şanslı" ifadelerini kullandı.

Konser programının sonunda, Konser Şefi Ahmet Kızılok'a, Konuk Sanatçı Esra Er Ekinci'ye ve emeği geçenlere plaket ve çiçek buketi takdim edildi. Konser, koro tarafından seslendirilen türkülerle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER