© Baykuş Haber

Türk oyuncular Kızıldenizde tatil keyfi yaptı

Türk dizi ve film oyuncuları son günlerde Mısır'ın gözde turistik merkezlerinden Hurghada'da keyifli bir tatil geçirdi. Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Gizem Güneş, Damlasu İkizoğlu, Ahmet Kayakesen, Oral Özer ve Berna Koraltürk gibi ünlü isimler, Kızıldeniz'in eşsiz güzelliklerini keşfetmek için Hurghada kentini ziyaret ettiler. Bu özel gezi, Join PR ajansı tarafından düzenlendi ve Rixos Premium Magawish ile Prontotour ev sahipliğinde gerçekleşti. Türk vatandaşlarının Hurghada'ya kapı vizesi ile kolayca gidebileceklerine dikkat çekmek amacıyla yapılan bu gezi sırasında oyuncular, çöl safari deneyimi yaşadılar ve bedevilerin yaşamına tanıklık ettiler. Ayrıca, 1 kilometrelik sahilinde at binme fırsatı da buldular.

Türk oyuncular, bu etkinliklerden büyük keyif aldıklarını ifade ederek, Maldivler'i andıran kum sahilleri ve Dünya'nın doğal akvaryumu olarak bilinen Kızıldeniz'in güzelliklerini Türk tatilcilerine tanıttılar.

Organizasyonun sahibi Ali Saçlı, "Dalış turizmi denildiğinde akla ilk gelen rotalardan biri Mısır turistik merkezleridir. Hurghada, büyüleyici kum sahilleri ve su altı sporları için mükemmel bir yerdir. Kapıda vize uygulamasının başlamasıyla ilk defa Türk oyuncularını bu bölgede ağırladık." dedi. Rixos Mısır Otelleri CEO'su Erkan Yıldırım ise kapıda vize uygulamasının Türk misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti ve Türk misafirlerin kısa bir uçak yolculuğuyla Hurghada'ya ulaşabileceklerini belirtti.

Pronto Tour Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran ise Mısır'ın bu yılın popüler seyahat rotası olduğunu vurgulayarak, Hurghada'nın deniz, kum ve güneşiyle unutulmaz bir tatil deneyimi sunan eşsiz bir yer olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER