© Baykuş Haber

Türk Telekomdan Dünya WiFi Gününde 81 ilde ücretsiz internet

NSAN ODAKLI YAKLAŞIMI VE HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR İLETİŞİM VİZYONUYLA, UÇTAN UCA ÇÖZÜMLER SUNAN TÜRK TELEKOM, BU HİZMETLERİNİN EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANILMASI İÇİN TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA WİFİ HİZMETİ VERİYOR. - TÜRK TELEKOM PAZARLAMA VE MÜŞTERİ DENEYİMİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ZEYNEP ÖZDEN

Türk Telekom, İstanbul Havalimanı, AKM, stadyumlar, kütüphaneler, ören yerleri, müzeler, restoranlar, marinalar, uçak içleri ve birçok lokasyonda WiFi deneyimi sunarak iletişimi daha erişilebilir hale getiriyor. 81 ilde kullanıcıları WiFi ile buluşturan şirket, 20 Haziran Dünya WiFi Günü'ne özel olarak tüm Türkiye'de ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, bu hizmetlerinin Türkiye'nin dört bir yanında kullanıcılar tarafından en verimli şekilde kullanılması için çalıştıklarını belirtti. İstanbul Havalimanı ve diğer önemli noktalarda sunulan WiFi hizmeti, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Özden ayrıca, teknolojiyi insana yardım ve faydaya dönüştüren yatırımları sürdürmeyi ve Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Şirket ayrıca deprem bölgesindeki çadır kentler ve konteyner kentlerde iletişim altyapısı kurarak bölgeye internet erişimi sağlıyor. AFAD koordinasyonu ile depremden etkilenen vatandaşlara mobil ve WiFi hizmeti sunan Türk Telekom, iletişimin sürekliliğini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER