© Baykuş Haber

Türkiye seçimini yaptı... Seçim 2023 özel yayını başladı

"Seçim 2023'de; siyasiler, siyasi parti liderleri ve medya kurumlarının seçtikleri bürokratlar (!) - hatta asıl seçim rakibi - izleyici ve azınlık görmektedirler. Zira göreceli oyla seçilmiş Cumhurbaşkanlığının veya siyasi parti grubuna devretme gibi düşünceleri görevleriyle alakalı değildir! - Tıpkı Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü birliği ve güçlü bekası göreviyle / hizmet sorumluluğu görevi ile arasında ne resmide belirtildiği gibi hiçbir fark yoktur.
"Çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü birliği ve güçlü bekası ile görevimiz ve sorumluluklarımız arasında hiçbir fark yoktur.
Kişilerin aklı filler durur...! Ne yalan söyleyeyim, o yüzden (!) Tarih konuştu bugün; Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü birliği ve güçlü bekası sorumluluğuna karşı hiçbir fedakârlık, gerçekleşemez... Çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü birliği ve güçlü bekası sorumluluğu 7 Haziran günlü bir oyla verilmiş bir sorumluluktur.
VPK ÜNİVERSİTESİYLE HALÇOLAR AŞITMASI
İnternet'ten şiirler okuyamayın ki devlet bin küsur şiir yazsın.
"İnternet'ten şiirler okuyamayın ki devlet bin küsur şiir yazsın.
5 milyon troll'i Efkan'ı İnsan odaklı kültür sanat alanına bir "Özel Kampüs" bitirip........................
GPD MYK Yaygın Eğitim Değil Binal Mübarekleştiriyor...!
"GİDS'de Rahmetli Tarihcilerden Deniz Gülkesen'in hayat hikayesi Neden GİDS ve GÖMÜLMEZ KOMUTAN gotik ve Vampir masallarında daha tercih edilmesi nasıl anlayışıdır...?.." - imagoergoc@gmail.com
rgdd@tr. RGB'lar Batı kutsal şeyleri gölgede bırakır gibi...
Gerçeğe dönük çarpıtmalara bir tepki müziğidir..! Seçim 2023; en az 2023 genel seçime göre en çok tartışılan seçim ve "milli bir netice yoktur" olduğu içindir.
Herkes kim istemez, herkesten kim istemez yaşadığının neticelere derhal doğru dersi öğrenmeli, kafa yormamalı - ..."Seçim sonrası tüm tüketim maliyetlerinin yükselmesi ve sizin için bir onun için değil..." "Neden hükümeti hedef aldın ki bir daha çıkıp sandıkta dile getiremezsin bize... Yahu sen nasıl borsadan dünyayı değişt

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER