© Baykuş Haber

Türkiye sevdalısı Amerikalı star Kylin Milan Bursada

17 YAŞINDAKİ AMERİKALI STAR KYLİN MİLAN, BURSA’YA GELDİ

17 yaşındaki Amerikalı yıldız Kylin Milan, "Could It Be You" şarkısıyla 1 milyondan fazla dinlenerek büyük bir çıkış yakaladı ve şimdi Bursa'ya geldi. Bursalı DJ Aslı Tan ile sahneyi paylaşan Kylin Milan, Türk kültürünü ve yemeklerini çok sevdiğini dile getirdi. Türkiye'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten genç yıldız, insanların kendisine çok iyi davrandığını söyledi.

Kylin Milan, dünya çapında en genç EDM Pop yıldızlarından biri olarak adını duyuruyor ve "Could It Be You" adlı single şarkısı ile büyük bir çıkış yapmıştır. Türkiye'de Serdar Ortaç ile sahne deneyimi yaşadıktan sonra, Bursa'ya gelerek DJ Aslı Tan'ı ziyaret etti. Türkiye'deki deneyimi hakkında konuşan Milan, Türk yemeklerini ve kültürünü sevdiğini ve insanların kendisine karşı çok iyi davrandığını belirtti.

Amerikalı yıldız, Türkiye ile ilgili gelecekte daha fazla projeyi düşündüğünü açıkladı ve Türkiye'yi çok sevdiğini vurguladı. Özellikle Türk yemeklerinin tadına baktığını ve beğendiğini ifade etti.

Kylin Milan'ın Bursa'da sahne arkadaşı olan DJ Aslı Tan ile olan dostluğu, sosyal medya üzerinden başlamış ve gerçek dünyada da yakın arkadaşlığa dönüşmüştür. İkili, ileride birlikte projeler yapmayı planlıyorlar.

Fenerbahçe'yi seven Kylin Milan, kulübü ve futbolcuları takip ettiğini ve Fenerbahçe'yi çok sevdiğini belirtti. Sosyal medya dostluğunun gerçek dünyada buluşması, DJ Aslı Tan'ı da mutlu etti ve ikili bu akşam sahnede bir araya geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER