© Baykuş Haber

Türkiye Trap Şampiyonasında madalyaların tek sahibi Kağıtspor

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONUNUN DÜZENLEDİĞİ TRAP TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KATILAN KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KAĞITSPOR’UN BAŞARILI SPORCULARI KÜRSÜYE AMBARGO KOYDU.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Trap Türkiye Şampiyonası, Konya'da gerçekleştirildi ve bu şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı sporcuları büyük bir başarı elde etti. Büyük erkekler kategorisinde yarışan Kağıtsporlu sporcular, kürsüde zirveye yer vermeyerek büyük bir başarıya imza attılar. Nedim Tolga Tunçer birinci, Murat İlbilgi ikinci ve Oğuzhan Tüzün üçüncü olarak kürsüye çıkarak büyük bir başarıya imza attılar. Ayrıca, Takımlar Şampiyonası'nda Büyükşehir Kağıtsporlu üç sporcu Türkiye takım rekorunu kırarak şampiyon oldu.

Genç erkek kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Hüseyin Efe Özmen ise yarışmada 115 puan alarak en yüksek puanı elde etti ve Milli Takım'a seçilmeye hak kazandı. Bu büyük başarı sayesinde mavi beyazlı sporcu, Güney Kore'de düzenlenecek olan Dünya Gençler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, atıcılık alanında elde ettiği bu başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER