© Baykuş Haber

Türkiye yüzyılı mimarları Gürsuda buluştu

GÜRSU’DA SEÇİM SÜRECİNDE VE SAHADA ÇALIŞAN AK KADROLAR GÜRSU’DA AK PARTİ GÜRSU İLÇE BAŞKANLIĞI’NIN ORGANİZASYONU İLE ERİCEK ADRENALİN PARK’TA BİR ARAYA GELDİ.

Gürsu'da seçim sürecinde aktif olarak görev alan AK Parti kadroları, AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği organizasyonla Ericek Adrenalin Park'ta buluştu. Bu buluşma, Gürsu'daki seçim çalışmalarında emek veren parti üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi, milletvekilleri ve İl Yöneticileri arasında keyifli bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde Gürsu'da özverili bir şekilde çalışarak rekor oy oranına katkıda bulunan AK Parti kadroları, bu başarıyı kutlama fırsatı buldu. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu'dan Türkiye Yüzyılı'na rekor bir oy oranı çıktığını belirterek bu başarıyı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam etme şansına dönüştürdüklerini ifade etti. Ayrıca, yeni hedefler ve Türkiye Yüzyılı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve geleceğe dair planlar yapıldı. Işık, seçim sürecine destek veren tüm dava dostlarına teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER