© Baykuş Haber

Türkiye Yüzyılını inşa etmek için biz de elimizi taşın altına koymaya hazırız

KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YILDIRIM'I SEÇİM SONRASINDA MAKAMINDA ZİYARET EDEREK DESTEK MESAJI VEREN BBP KOCAELİ İL KOORDİNATÖRÜ METEHAN KÜPÇÜ, "CUMHURBAŞKANI RECEP TAYİP ERDOĞAN’I HEP DESTEKLEDİK, DESTEKLEMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ. TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA ETMEK İÇİN BİZ DE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ” DEDİ.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı seçim sonrası makamında ziyaret eden BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, destek mesajları iletti. Küpçü, ziyaret sırasında şunları dile getirdi: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hep destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz. Türkiye'nin geleceği için elimizi taşın altına koymaya hazırız."

Aynı zamanda BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil ve milletvekili birinci sıra adayı Şerafettin Akdemir'in de katıldığı ziyarette, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Ziyaret sonrasında BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, sosyal medya hesabından ziyaret fotoğraflarını paylaşarak desteklerini yineledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER