© Baykuş Haber

Türkiyede satılan her 2 araçtan 1i C segmenti modeller oluşturuyor

KOÇASLANLAR MOTORLU ARAÇLAR’IN GENEL MÜDÜRÜ DİDEM ARAS, TÜRKİYE’DE SATILAN HER 2 ARAÇTAN 1’İ C SEGMENTİ MODELLER OLUŞTURDUĞUNU SÖYLEDİ.

Koçaslanlar Motorlu Araçlar'ın Genel Müdürü Didem Aras, Türkiye'de C segmenti modellerin oldukça popüler olduğunu ve satılan her 2 araçtan 1'inin bu segmente ait olduğunu ifade etti. Ayrıca, SUV gövde tipi ve C-SUV alt segmentinin hem Türkiye hem de dünya genelinde hızla büyüdüğünü vurguladı.

Aras, Renault'un Yeni Austral modeli ile C segmentindeki varlığını daha da güçlendirdiğini belirtti. Yeni Austral'in sürüş konforu, gelişmiş güvenlik özellikleri ve iç-dış tasarımının beklentileri karşıladığını dile getirdi. Aras, Yeni Austral'in Renault'un yeni marka kimliğini en iyi yansıtan araçlardan biri olduğunu ve segmentinin önde gelen modellerinden biri olduğunu ifade etti. Yeni Austral'in AUTOBEST jürisi tarafından "2023 Avrupa'nın Satın Alınacak En İyi Otomobili" ödülüne layık görüldüğünü de hatırlattı.

Yeni Austral'in teknolojik özellikleri hakkında da konuşan Aras, aracın yeni nesil CMF-CD platformunu kullanan ilk Renault modeli olduğunu ve bu sayede gövdenin sağlamlaştırıldığını ve şasinin daha hafif ve sağlam hale getirildiğini açıkladı. Ayrıca, Sailing Stop sistemi ile yakıt tüketiminin azaltıldığını ve emisyonların düşürüldüğünü sözlerine ekledi.

Aras, Yeni Renault Austral'ün dikkat çekici tasarımı ve renk seçenekleriyle de öne çıktığını belirtti ve bu deneyimi yaşamak isteyenleri showroomlarına davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER