© Baykuş Haber

Türkiyenin itfaiyecileri OBİTEMde yetişiyor

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EĞİTİM MERKEZİ’NDE (OBİTEM) 10 FARKLI İTFAİYE TEŞKİLATINDAN 15 PERSONELE 3 HAFTA SÜREYLE 120 SAATLİK İTFAİYE EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi (OBİTEM), 10 farklı itfaiye teşkilatından 15 personele 3 hafta süreyle 120 saatlik itfaiye eğitim programı düzenledi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, OBİTEM'in Karadeniz Bölgesi'nde ilk ve tek olduğunu belirtirken, tecrübeleri paylaşmanın mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Başkan Güler, ayrıca Türk futbolunun adaleti ve şeffaflığı için reformlar yapılması gerektiğini ve TFF kurullarının seçimle yenilenmesi önerisinde bulundu. OBİTEM'de verilen itfaiye eğitim programı tamamlandığında, katılan personele katılım belgeleri verildi.

Bu gelişmelerle, OBİTEM'in sunduğu itfaiye eğitimlerinin önemi vurgulanmış ve Belediye Başkanı Güler, şehrin güzelliklerini ziyaretçilere göstermenin yanı sıra, diğer belediyelere de yardımcı olma konusundaki taahhüdünü dile getirmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER