© Baykuş Haber

Türkiyenin tüm renkleri Düzcede yarıştı

DÜZCE’NİN EV SAHİPLİĞİNDE HALK OYUNLARI YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 700 SPORCU İLE BAŞLADI.

DÜZCE (İHA) - Düzce ev sahipliğinde düzenlenen Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, 700 sporcuyla başladı. Düzce Bahçeşehir Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda 22 ilin sporcuları gösterilerini sergiledi ve seyirciler büyük bir ilgiyle izledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuları Düzce'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Düzce'nin birçok organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten Yazıcı, Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nı Düzce'de düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirtti. 22 ilin 700'den fazla sporcu ve ekiplerini ağırladıklarını kaydeden Yazıcı, hemşehrilerinin görsel şölende yer almasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Şampiyonada derece elde etmek isteyen öğrenciler, hakemler önünde gösterilerini sergiledi ve ter döktü. Gün boyunca devam edecek yarışmalarda dereceye giren okullara madalyalar verilecek.

Şampiyonaya İstanbul, Antalya, Kars, Adana, Gaziantep, Mersin, Ankara, Erzurum, Konya, Trabzon, Van, Bayburt, Kastamonu, Diyarbakır, Bursa, Bingöl, Denizli, Kilis, İzmir, Tokat, Isparta ve Sivas illerinden okullar katılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER