© Baykuş Haber

TUSAŞ, Airbus için gövde üretti

Oğuzhan SARI/ANKARA, (DHA)- TÜRK Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ), dünyaca ünlü Avrupalı havacılık şirketi Airbus’un A320 ailesi için ürettiği ’Sec18/19’ gövde kısmını törenle tanıttı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), uluslararası arenada tanınmış olan Avrupalı havacılık devi Airbus'un A320 ailesi için ürettiği 'Sec18/19' gövde kısmını bir törenle duyurdu.

TUSAŞ, milli ve yerli imkanlarla üretilen ürünlerin yanı sıra uluslararası düzeyde önemli anlaşmaların parçası olarak çalışmalarını sürdürüyor. Airbus ile yürütülen iş birliği çerçevesinde, Airbus A320'nin en tanınmış modellerinden biri olan Sec18/19 gövde kısmının tanıtımı, TUSAŞ'ın Kahramankazan tesislerinde yapılan bir törenle gerçekleştirildi. Törende TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, şunları dile getirdi: "Kendi ürettiğimiz özgün ürünlerin yanı sıra yeni iş paketleri ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Airbus ile uzun bir süredir devam eden iş birliğimiz çerçevesinde ürettiğimiz parçayı tesislerimizde tanıtmanın gururu içerisindeyiz. Hızlı gelişen ve anlık müdahale gerektiren durumlarda doğru kararlar alarak üretimi zamanında tamamlayan çalışma arkadaşlarıma üstün gayretleri için teşekkürlerimi sunuyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER