© Baykuş Haber

Tutuk, trafik kazası geçiren çocuğun çağrısına kayıtsız kalmadı

YALOVA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA TUTUK, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BİSİKLETİYLE TRAFİK KAZASI GEÇİREN ÇOCUĞUN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI ÇAĞRIYA KAYITSIZ KALMADI. KAZAZEDE ÇOCUĞA ZİYARET EDEN TUTUK, HEM ÇOCUĞUN ÖZEL İHTİYAÇLARIYLA İLGİLENDİ HEM DE İYİLEŞENE KADAR KENDİSİNE TEKERLEKLİ SANDALYE TEMİNİNDE BULUNDU

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bir çocuğun bisiklet kazası sonrası yaptığı sosyal medya çağrısına duyarsız kalmayarak olay yerine ziyarette bulundu. Başkan Tutuk, kazada yaralanan ve özel ihtiyaçları olan çocuğa yardımcı oldu.

Bayraktepe Mahallesi'nde bisikletiyle trafik kazası geçiren 10 yaşındaki Berkcan Turan, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'a seslenerek onu evlerine davet etti. Başkan Tutuk, çocuğun çağrısına hemen yanıt verdi ve aileye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kazada ayağı kırılan ve birçok yerinden yaralanan Berkcan'ın tedavisi için Yalova Belediye Başkanlığı'na ait nakil ambulansı hizmeti temin eden Başkan Tutuk, çocuğun özel ihtiyaçlarını da karşılayarak tekerlekli sandalye gibi malzemeler sağladı.

Ziyaret sırasında Berkcan'a çeşitli hediyeler veren Başkan Tutuk, hemşehrilerine her türlü yardımı yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Tutuk, "Hemşehrilerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerime bir telefon kadar yakınım" dedi.

Kazazede Berkcan da Başkan Tutuk'a teşekkür ederek, iyileştikten sonra kendisini ziyaret etmeyi planladığını ifade etti. Ayrıca, Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, aileye ihtiyaçları olan destek malzemelerini temin etmek için ziyarette bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER