© Baykuş Haber

Tütüncü: “Antalyanın en büyük kütüphanesini açıyoruz”

ŞEHİT VOLKAN CANÖZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENEN BULUŞMADA ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLANDIRAN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ, “AYNI ANDA 2 BİN 500 KİŞİNİN ÇALIŞABİLECEĞİ, 1 MİLYON KİTAP KAPASİTELİ VE 9 BİN METRE KARE KAPALI ALANA SAHİP KÜTÜPHANEYİ SİZLERE ARMAĞAN EDECEĞİZ” DİYE KONUŞTU.

Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşen buluşma sırasında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gelecekte açılacak olan devasa bir kütüphanenin müjdesini verdi. Başkan Tütüncü, öğrencilere şunları söyledi: "Aynı anda 2 bin 500 kişinin çalışabileceği, 1 milyon kitap kapasitesine sahip ve 9 bin metrekare kapalı alana sahip bir kütüphaneyi sizlere hediye edeceğiz."

Başkan Tütüncü, okulu ziyaretinde öğrencilerle keyifli anlar yaşadı. Kendi gençlik yıllarını hatırladığını ve öğrencilerin bugünkü imkanlarının ne kadar şanslı olduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, öğrencilere gelecekte İmam Hatip Okullarına değer katacaklarına inandığını belirtti.

Buluşma sırasında okul öğrencileri tarafından Başkan Tütüncü'ye Antalya Spor forması hediye edildi.

Ayrıca, Başkan Tütüncü, okul içerisinde düşünülen okuma alanı projesini duyduğunda, bu alanın ihtiyaçlarını karşılamak için masalar ve sandalyeleri hediye etmeyi teklif etti. Başkan Tütüncü, okumanın önemine vurgu yaparak Antalya'nın en büyük kütüphanesini Kepez'de açacaklarını ve bu kütüphanenin 2,500 kişinin aynı anda çalışabileceği, 1 milyon kitap kapasitesine sahip, 9 bin metrekare kapalı alana sahip olacağını söyledi.

Son olarak, okul bahçesinde okçulukla ilgilenen öğrencilerin atışlarını izleyen Başkan Tütüncü, öğrencilerle birlikte ok atma deneyimi yaşadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER