© Baykuş Haber

Tuzlada hafriyat kamyonu devrildi, vatandaşlar yardıma koştu

Tuzla'da meydana gelen trafik kazasında bir hafriyat kamyonu kontrolünü kaybederek devrildi ve yan yattı. Bu korkunç anları gören vatandaşlar, hızla olay yerine koşarak kamyon şoförünü kurtarmak için büyük çaba harcadı. Kazayı gören başka bir kamyon sürücüsü ise telefon kamerasıyla bu anları kayda aldı.

Olay, dün saat 14.00 sularında Tuzla'da gerçekleşti. İddialara göre, yolda seyir halinde olan bir hafriyat kamyonu, kontrolünü kaybederek devrildi. Kaza sonucu kamyon yan yatarken, içerisindeki şoför sıkıştı. Kamyonun kasasındaki toprak dağıldı ve yolun bir bölümünü kapladı. Kazayı gören diğer kamyon şoförleri ve sürücüler, şoförü kurtarmak için hemen harekete geçti. Kimi kişiler kamyonun kabini üzerine tırmanmaya çalışırken, diğerleri camı kırmak için çekiç aradılar.

Arka taraftan gelen bir kamyon şoförü ise kazanın hemen ardından cep telefonunu çıkararak olayı kayda aldı. Adeta bir spiker gibi, kazayı anbean izleyicilere aktardı. "Eyvah, eyvah, arkadaşlar bakın şimdi kaza oldu, koşun, ben de geliyorum, yetişiyorum" diyerek devrilen kamyonun yanına koştu.

Kaza nedeniyle trafik bir süreliğine yoğunlaştı. Kamyon şoförü kazayı hafif yaralarla atlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER