© Baykuş Haber

TVF İzmir Mini Voleybol Süper Liginde sezon tamamlandı

TVF İzmir Mini Voleybol Süper Ligi'nin heyecanı sona erdi. İzmir şampiyonluğunu Urla Gençlik Takımı kazanırken, Karşıyaka ikinci, Dikili Lodos üçüncü ve Beta Güzelbahçe dördüncü sırayı aldı. Bu ligin toplam 72 takımın katıldığı karşılaşmaları, ocak ayında başladı. Ancak deprem felaketi nedeniyle bir ay ara verildi ve müsabakalara mart ayında tekrar başlandı.

Play-off, çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarının ardından Dikili Lodos, tüm grup maçlarını başarılı bir şekilde geçerek son dört takım arasına girmeyi başardı. Dikilili Küçük Kızlar, Urla Gençlik, Karşıyaka ve Beta Güzelbahçe ile final turunda karşılaştı. 13-14 Haziran tarihlerinde oynanan karşılaşmalar sonucunda Dikili Lodos, 2 mağlubiyet ve 1 galibiyetle bronz madalyanın sahibi oldu.

Dikili Lodos Spor Kulübü Başkanı Mesut Akmaz, bu başarıda emeği geçen tüm sporcuları ve teknik ekibi kutlayarak, çocukların uzun süren çalışmalarının meyvesini aldığını belirtti. Akmaz, kulüp olarak sporcuların aileleriyle birlikte adeta bir aile olduklarını ve bu birlikteliğin başarının temelinde olduğunu vurguladı. Ayrıca, Dikili'nin İzmir'e uzak bir ilçe olduğunu ve her maçları için uzun bir yolculuk yapmak zorunda olduklarını ifade ederek, kızlarının elde ettiği bu başarının kendileri için daha anlamlı olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER