© Baykuş Haber

Üç otomobil tarafından 8 kilometre sürüklenerek öldü

Başkent Ankara'da trajik bir olay meydana geldi. Turgut Özal Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışırken üç otomobilin altında kalarak yaklaşık 8 kilometre sürüklenen bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, Önder Mahallesi'nde saat 21.00 sularında gerçekleşti. Cemaleddin Demirci (59), yolun karşısına geçmeye çalışırken Bulgaristan plakalı bir otomobil çarpma sonucu altında kaldı. Demirci, ilk çarptığı aracın etkisiyle bir süre sürüklendikten sonra başka bir aracın altına girdi. Yaklaşık 8 kilometre süren bu korkunç yolculuğu, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün önünde sona erdi.

Polis ekipleri, Demirci'yi sıkıştığı otomobilin altından çıkardığında ne yazık ki hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın ardından polis, KGYS kayıtlarını inceledi ve sorumluları belirlemek için çalışmalar başlattı.

Y.E.G., M.Ş. ve Y.T. isimli sürücüler gözaltına alındı. İlk çarpan otomobilin şoförü olan Y.E.G., emniyette verdiği ifadesinde çarptığını ve sürüklediğini fark etmediğini söyledi. M.Ş. ve Y.T. ise serbest bırakıldı, ancak Y.E.G. tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER