© Baykuş Haber

Ucuzluk Panayırında binlerce ürün görücüye çıktı

KOCAELİ'DE HEM KENT ESNAFINI HEM DE DEPREM BÖLGESİNDEN GELEN ESNAFI DESTEKLEMEK AMACIYLA DÜZENLENEN "KOCAELİ UCUZLUK PANAYIRI" BAŞLADI.

Kocaeli'de düzenlenen "Kocaeli Ucuzluk Panayırı," kent esnafını ve deprem bölgesinden gelen esnafı desteklemek amacıyla başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin iş birliğiyle gerçekleştirilen panayır, İzmit Kent Meydanı'nda düzenlendi. 4 Haziran'a kadar devam edecek olan etkinlikte, depremzede esnafın ürünleri de satışa sunuldu. Panayıra katılan esnaf, çeşitli ürünleri indirimli fiyatlarla sattı.

Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahramanlı, panayırın pandemi sonrası küçük esnafı desteklemek amacıyla düzenlendiğini ve fiyatların oldukça uygun olduğunu belirtti. Ayrıca, panayırda tezgah açan esnaf Mert Efil, ürünlerini kar amacı gütmeden sergilediğini ve etiket fiyatlarının yarı yarıya indiğini ifade etti.

Derya Kutlu adlı esnaf, belediyenin desteğiyle panayırın düzenlendiğini ve el emeği ürünlerini satışa sunduğunu söyledi. Ayrıca, Bilgi Derin adlı bir vatandaş, panayırda bazı ürünlerin hala pahalı olduğunu ancak seçici olunursa uygun fiyatlı ürünlerin bulunabileceğini belirtti.

Panayırda çocukları unutulmadı. Etkinlikler arasında çocuklar için eğlenceli aktiviteler ve gösterilerin yanı sıra ikramlar da yer aldı. Bu etkinliklerle çocuklar da keyifli vakit geçirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER