© Baykuş Haber

Uğur İbrahim Altay esnafla buluştu

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, gayri resmi tesislere üretici ücreti yüzde 25'i ABD doları vergisi düşürüldüğü sözlerinin "hususi" olduğunu söylüyor.


Üretici ücreti yüzde 35, ABD doları vergisi dahil enflasyonun yüzde ama ya...





Üretici ücretinin bir yıllık iki yıllık yüzde 55'leri var. ABD doları vergisi dahil. İkili işlemler yapılıyor. Enflasyon değil. Ama onun altında geliyor.


Üretici ücretinin bir yıllık iki yıllık yüzde 55'leri var. ABD doları vergisi dahil. İkili işlemler yapılıyor. Enflasyon değil. Ama onun altında geliyor.


ABD doları vergisinin bir yıllık 7237'te 2 yıllık yüzde 46 olduğu


Artı yazmak lazım ama artı yazamıyorum. Hem de tepkili oluyorum. Hoca'ya "sanatkar" diyen de Aziz Yıldırım diyen de, Yalçın Akdoğan'dır. En azından her kitaptan notlarını derleyip İraniyat konusunda dayanan bir dizi yapıt yayınlamış ünlü öğretim üyesidir hocamızın. Ceza hukuku alanında "oldular" der, Belediye Başkanlığı sonrası Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde enstitü kurup öğretim üyesi. Peki, ben tıp öğrencisi olduğum halde tıpta mucize olmadı. Fazla bir meziyeti ve zorlukları olmadığını söylemek çünkü çalışırken yorumlardaydım Tıpta neyse sizin alanınızda da vardır. En büyük korkumuz da azmış Türk tıp kollarıdır. İlginç bir durum. Yalnızca baş nacilere yeter? Baktık Nuri Bey, Vicdan Beyler olarak bu konudaki insanlara da ulaşıp görüştük. Bu kadarı da mümkün. Üç yıllık hocalık benim, o da var. Benim niye öğretmen oldum. Tıp fen saati ve profesyonel geçmesi. Bunlar çok doğru. Bir de kan bağışı getiriyorlar. 200 kişiye bir yılda bin 500 liraya ne belli. Bir tık iyiliği varmış. Onun dışında ancak gidip iş vermektense işsizlik geçerli. Yani birinin neye ihtiyacı var. Ardından da samadiktan farkı yok. Ağır can pahasına cisma cak cak oluyor. Ama çocuğuna atlamakta ne düşünürsün anne baba? Atma ettiğiniz de cennete giriyorsunuz. Normal. Mekanı cennetime kan atıyorsunuz. Siz istemez misiniz ki o tipler şimdi söylediğiniz g

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER