© Baykuş Haber

Uludağ üniversitesinde diploma sevinci

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BUÜ) EĞİTİM FAKÜLTESİ VE FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ, 2022-2023 AKADEMİK YILI EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ’NDE DİPLOMA ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN TÖREN DÜZENLEDİ. TÖRENE KATILAN YÜZLERCE ÖĞRENCİ MEZUN OLMANIN SEVİNCİNİ HEP BİRLİKTE KEP ATARAK KUTLADI.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi, 2022-2023 Akademik Yılı Eğitim Öğretim Dönemi'nde diploma almaya hak kazanan öğrenciler için bir mezuniyet töreni düzenledi. Törende, mezun olan öğrenciler sevinçlerini kep atarak kutladılar.

Törende, Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya Arı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Çiftçi, akademisyenler, idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mezun öğrenciler ve aileleri bir araya geldi.

Rektör Yılmaz, üniversitenin Araştırma Üniversitesi vizyonunu vurgulayarak Türkiye'nin nitelikli üniversiteleri arasında yer aldıklarını belirtti. Ayrıca, öğrencilere aldıkları diplomaların Türkiye'nin her yerinde en iyi referans olacağını ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya Arı, öğrencilere adaletten sapmamaları gerektiği tavsiyesinde bulundu ve mezuniyetlerinin hayatlarının önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Ayrıca, öğrencilere daha fazla çalışmayı ve kendilerini geliştirmeyi hedeflemelerini önerdi.

Derece yapan öğrencilere hediyeler verilen tören, anı belgelerinin dağıtılması ve kep atma geleneksel ritüeli ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER