© Baykuş Haber

Uludağ Üniversitesinde mezuniyet coşkusu

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BUÜ) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NDE 2022-2023 AKADEMİK YILI İÇERİSİNDE DİPLOMA ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN GENİŞ KATILIMLI BİR MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLEDİ.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri için 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni düzenledi. Görükle Kampüsü Atletizm Pisti'nde gerçekleştirilen törene katılım yoğun oldu. BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri bu mutlu günlerini birlikte kutladılar.

Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin pandemi ve deprem gibi zorluklarla başa çıkarak mezun olmayı başardığını ve BUÜ'nün Türkiye'nin iş dünyasına, bürokrasisine ve akademik hayatına katkı sağlayan önemli bir üniversite olduğunu vurguladı.

Fakülte Dekanları da mezun öğrencilerin donanımlı bir şekilde yetiştirildiğini ve topluma faydalı bireyler olacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Tören, öğrencilerin kep fırlatması ve derece yapan öğrencilere ödüllerin verilmesiyle renklendi. Bu özel günde mezun olan öğrenciler, yeni hayatlarında başarılar dilerken, ailelerine ve akademisyenlere teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER