© Baykuş Haber

Uluslararası Emmy ödüllerini dağıtan jüri üyeleri Türk yıldızlar ile buluştu

ULUSLARARASI EMMY ÖDÜLLERİNİ DAĞITAN JÜRİ ÜYELERİ TÜRK YILDIZLAR İLE BULUŞTU

Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi, "Emmy Academy Day" etkinliği için İstanbul'a gelmiş ve gala gecesini Galataport'ta düzenlemişti. Ay Yapım tarafından düzenlenen etkinliğe 35 ülkeden 120'den fazla jüri üyesi katıldı. Dünya genelinden akademi üyeleri, Türk dizi ve televizyon yıldızları ile bir araya geldi. Kırmızı halı seremonisi ve ödül töreni büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

Ödül kazananlardan biri olan Merve Dizdar'ın bu başarısını yorumlayan Perihan Savaş, "Daha önce Haluk Bey bu ödülü kazanmıştı, bu ödülün gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ilişkilerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yeni projelerimiz var. 80'ler ile alakalı yazın çalışacağız, bu yüzden sezonu biraz daha erken başlayacağız" dedi.

Demet Evgar ise, "Çok güzel bir gece, ülke olarak birçok alanda olduğu gibi sanatta da önemli projeler üretiyoruz. Merve'nin ödülü gerçekten çok değerli. Cannes ödülünün etkisi altındayım. Oyuncu potansiyelimiz çok büyük" şeklinde konuştu.

Serenay Sarıkaya da Ay Yapım'ın projesi için heyecanını dile getirdi ve şunları söyledi: "Çok güzel bir proje, Ay Yapım'ın bu iş için ben de çok heyecanlıyım. Bu organizasyonla bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Bu vesileyle şarkı söyleme konusunda ve dans etme konusunda artık şaşırmayın."

Kenan İmirzalioğlu ise etkinliğin çok kıymetli olduğunu belirtti ve şöyle konuştu: "Dünyada böyle organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Düşünsenize arkadaşlar, Cannes tarihinde dünyada 76 kadının aldığı bir ödülü Merve Dizdar alıyor, bu da çok önemli."

Birce Akalay, dijital sektör hakkında görüşlerini paylaştı ve "Aynı sektörden farklı insanlar buluştu. Paneller düzenlendi, ben katılamadım maalesef programlardan dolayı katılmak isterdim çok ama bir dahaki sefere umarım. Dijital başı sonu belli olduğu için çalışma saatleri itibari ile zamanlı, senaryo sayfa sayıları süreleri itibari de çok daha avantajlı çalışma koşulları" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER