© Baykuş Haber

Uluslararası Gül Festivali Merve Özbey konseriyle sona erdi

Isparta Uluslararası Gül Festivali, muhteşem etkinliklerin ardından sevilen sanatçı Merve Özbey'in konseriyle coşkuyla sona erdi. Binlerce Ispartalı, Merve Özbey'in şarkılarına eşlik etti.

Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi tarafından 2-4 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen renkli ve coşkulu Uluslararası Gül Festivali, dolu dolu geçen etkinliklerin ardından sona erdi. Festival kapsamında Müftüzade Gülcü İsmail Efendi'nin kabri başında yapılan dualar ve Gül Koşusu ile başlayan etkinlikler, çocuklar ve yetişkinler için çeşitli etkinliklerle devam etti. Festival alanında atölye çalışmaları, canlı müzik dinletileri, minyatür halı dokuma, ahşap oymacılığı gibi birçok etkinlik düzenlendi. İlk gününde Mustafa Ceceli, ikinci gününde DJ Suat Ateşdağlı ve Ekin Uzunlar'ın sahne aldığı festival, binlerce katılımcıya müzik ziyafeti sundu.

Festivalin üçüncü gününde, gül bahçeleri ziyareti ve gül hasadı gibi en özel etkinlikler gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı misafirler, Güneykent Beldesi'nde gül hasadına katılarak gülün yolculuğuna tanıklık etti. Akşamında ise sevilen sanatçı Merve Özbey, Isparta halkıyla buluştu. Binlerce vatandaş, Merve Özbey'in şarkılarına eşlik ederken, sanatçıya gül yaprakları serpildi.

Isparta Meydan AVM'de gerçekleşen konserde Merve Özbey, birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken, kendisine gül yapraklarından yapılan bir gül yeleği giydirildi. Isparta Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu ve eşi Fatime Büyükçulcu, Merve Özbey'e bu özel yeleği hediye etti. Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Merve Özbey'i Isparta'da ağırlamaktan ve vatandaşlarla buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Festivalin son gününde gül temalı bir şarkı yapma teklifini kabul eden Merve Özbey, klibini Isparta'daki gül bahçelerinde çekmeye hazır olduğunu ifade etti. Festival boyunca emeği geçenlere teşekkür eden sanatçı, giydiği gül yeleğini beğeniyle karşıladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER