© Baykuş Haber

Uluslararası Karadeniz Kral Kupası Şampiyonası

ALTINORDU SAMSUN FUTBOL OKULU SORUMLUSU DOĞAN MERMER’İN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ULUSLARARASI KARADENİZ KRAL KUPASI ŞAMPİYONU GÜRCİSTAN TEMSİLCİSİ TORPEDO KUTAİSİ OLDU. YURT DIŞINDAN 4, SAMSUN’DAN 6 TAKIMIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN VE 2 GÜN BOYUNCA ŞENLİK HAVASINDA GEÇEN TURNUVADA ÇOCUKLAR VELİLERİ İLE BİRLİKTE DOYASIYA EĞLENDİ.

Altınordu Samsun Futbol Okulu tarafından düzenlenen "Uluslararası Karadeniz Kral Kupası" turnuvasında, Gürcistan temsilcisi Torpedo Kutaisi birinci oldu. Samsun'dan 6 takımın ve yurt dışından 4 takımın katıldığı bu renkli etkinlik, çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir deneyimdi.

Turnuvanın organizatörü olan Altınordu Samsun Futbol Okulu sorumlusu Doğan Mermer, bu tür etkinliklerin sporun evrensel ve birleştirici gücünü çocuklara öğretmek için büyük bir fırsat sunduğunu belirtti. Aynı zamanda turnuvanın şehrin ekonomisine ve tanıtımına da katkı sağladığını vurgulayan Mermer, gelecekte daha fazla ülkeden, daha çok takım ve sporcuyla bu turnuvanın ikinci versiyonunu düzenlemeyi planladıklarını açıkladı.

Uluslararası Karadeniz Kral Kupası'nda sonuçlar şu şekildeydi: 1. Torpedo Kutaisi, 2. Dynamo Batum, 3. Poti, 4. Altınordu Samsun Futbol Okulu. Bu keyifli organizasyon, sporun ve dostluğun önemini vurgulayarak çocuklara unutamayacakları anlar yaşattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER